Fero Sulc: Élmény volt veletek!

Vissza
Fero Sulc: Élmény volt veletek!

A Kolding elleni meccsen a MOL-Pick Szeged szurkolóival közösen szorított a csapatnak Fero Sulc, csapatunk egykori közönségkedvenc játékosa. Fero és családja nagyon jól érezte magát, külön köszöni a meghívást és a drukkerek fogadtatását.

Jó volt látni, hogy milyen szeretet fogadta Fero Sulcot, csapatunk egykori kedvencét, akit nem felejtettünk el, így meghívtuk őt és a családját a Kolding elleni meccsre. Fero jött, és teljesen meghatódott, hogy mennyi de mennyi szeretetet kapott.

- Elsőzör is köszönöm a MOL-Pick Szegednek, hogy gondolt rám, és meghívták a családomat erre a csodálatos mérkőzésre. Nagy élmény volt, jó volt látni, megtapasztalni, hogy két év után is így tisztelnek és szeretnek a szurkolók. A csapatnak pedig gratulálok, mert kiválóan játszottak a fiúk, és egy biztos, hogy ez az együttes remek eredményekre lehet képes - nyilatkozta Fero Sulc. 

Közzétéve: 2016.02.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

2024
04/15
Pénteken Veszprémben játszunk rangadót

Pénteken 20 órakor (élő: M4 Sport) a K&H férfi kézilabda ligában rangadót vívunk idegenben, a Telekom Veszprém otthonában.

AZ ÖSSZES HÍR