Végre! A héten már edzőmeccset játszunk

Vissza
Végre! A héten már edzőmeccset játszunk

Egy hete kezdte el a felkészülést a MOL-Pick Szeged. Foghíjas a keretünk, hiszen 7 játékosunk is az Eb-n szerepel. A héten, péntek 16.30-kor a román Resica ellen játszunk edzőmeccset. A szurkolók ingyen nézhetik meg az év első meccsét.

A magyar válogatott győzelemmel kezdte szereplését az Eb-n, 32-27-re nyertünk Montenegró ellen, Ancsin 5, Zubai 2 gólt szerzett. Hétfőn 18 órakor az oroszok következnek - élő: m4 tévé. A lengyelek, Piotr Wyszomirski is a csapat tagja már két győzelemnél tartanak. A svédek (Jonas Källman) éppen a szlovénokat verték (Dean Bombac), míg a spanyolok (Robledo és Mindegía) a németeket. Eddig szegedi szempontból így alakult az Európa-bajnokság.

A csapat többi tagja itthon készül. Az elmúlt héten 9 edzést vezényelt Juan Carlos Pastor, még szombat délelőtt is volt foglalkozás. Balogh Zsolt már a csapattal készül, a labdás gyakorlatokat februárban kezdheti el.

Ilyés Ferenc és Vladimir Vranjes is kisebb sérüléssel bajlódott, így ők edzéseket hagytak ki.

A keret több fiatallal egészül ki, így lesz ez a héten is. Pénteken 16.30-kor a MOL-Pick Szeged a román Resica ellen játszik edzőmeccset. Ez lesz az év első találkozója, amit a szurkolók ingyen nézhetnek meg.

Közzétéve: 2016.01.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR