Nagyszentmiklóson nyert a Pick Szeged 2002

Vissza
Nagyszentmiklóson nyert a Pick Szeged 2002

Az utóbbi időszakban elért remek eredményeinek, és Nagy Zoltán edző áldozatos munkájának köszönhetően több rangos eseményre kap meghívót a Pick Szeged 2002-es utánpótláscsapata A romániai Nagyszentmiklóson Ioan Moran emlékére rendezett nemzetközi tornán v

A torna nyitómeccsén a Temesvár csapatát sikerült 24–11-re legyőzniük. A nap második mérkőzését, az addig két győzelemmel álló Nagyszentmiklós gárdája ellen kellet megvívniuk. Az ellenfél megerősítésében segített öt 2001-es születésű játékos, és nagyobb részben a borzasztóan gyenge játékvezetés. A segítség mit sem ért! A szegedi játékosok felvéve a kesztyűt nagyon derekasan küzdöttek,és 14-10-re nyertek.

Az utolsó meccsen mindenkinek szerepet szánt Nagy Zoltán edző, a srácok meg is hálálták a bizalmat és az Ada csapatát 24–18-ra fektették két vállra. Ezzel a díszes serleg a Pick Szeged kezébe került. A torna legjobb kapusa a Hódi Richárd lett.

A kupagyőztes csapat: Hódi Richárd, Kucsera Balázs, Harmati Bertalan, Császár Norbert, Csengeri Hunor, Kiss Levente, Juhász Kristóf, Csamangó Zsombor, Zöldi Márton, Soós Róbert, Hajdú Bence, Nagy Kende, Noska Szabolcs, Deák Barnabás. Edző: Nagy Zoltán

Közzétéve: 2016.01.06.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR