Győzelem: Badó László emlékére!

Vissza
Győzelem: Badó László emlékére!

A MOL-Pick Szeged története során először játszott NB I-es meccset Egerben, és az újonc otthonában 32-23-ra nyert. A győzelmet Badó László emlékének ajánlotta a csapat, a kiváló kapus december 9-én lett volna 70 éves.

Eger SBS Eszterházy-MOL-Pick Szeged 23-32 (10-18)

Férfi kézilabda NB I, alapszakasz, Eger, 900 néző. Vezette: Tomecskó-Hunyadi, Unyatinszki.
Eger: Vezetőedző: Kovács J. - Vancsics 2, Takács 1, Kocsis 1, Szabó P. 7/2, Kiss 2, Bajorhegyi. Csere: Radulescu (kapus), Padla 3, Szilágyi 3, Szűcs 2, Dobó, Iváncsik 1, Lezák 1. Vezetőedző: Rosta István.
MOL-Pick Szeged: Wyszomirski - Prodanovics 3, Ancsin 5, Mindegía 2, Zubai 1, Ilyés 1, Källman 2. Csere: Blazevic,  Bombac, Csuruvija 3, Thiagus Petrus, Parrondo 7/3, Hegedüs 3, Robledo 4, Fekete 1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítás: 4, ill. 4 perc.
Hétméteres: 3/2, ill. 5/3.

Szombaton a Löwen ellen a 40 éve NB I-be feljutott Szegedi Volánt ünnepelték, erről az eseményről hiányzott a fiatalon elhunyt egykori kiváló kapus, Badó László. A jelenlegi csapat tegnap Egerben szerepelt, az újonc ellen. Nyert, és ezt a győzelmet Badó László emlékére ajánlotta fel a Tisza-parti együttes. A volt válogatott hálóőr december 9-én lett volna 70 éves.

Egerben nagyon várták a Pastor-csapatot. A városban még sohasem játszott ilyen nívós ellenfél, így megtelt a Kemény Ferenc sportcsarnok. Az Érdi Zsolt vezette 12 fős szegedi tábor azonban nem hagyta magát, és felvette a hangpárbajt a helyiekkel.

A helyiek szpíkere azt mondta, hogy a világ egyik legjobb csapata jött el hozzánk. Kézilabda ünnep volt a Heves megyei székhelyen.

A Szegeddel tartott Balogh Zsolt is, azonban a válogatott átlövő csütörtökön  már Tatán kés alá fekszik, megműtik sérült könyökét. A bajnoki meccs sima volt, ezt várta mindenki, szerencsére izgalomra nem volt ok, többen is szépen megszórták magukat, így sima MOL-Pick győzelem született: 32-23.

A MOL-Pick Szeged pénteken 18 órakor a Komlót fogadja. A lefújást követően a szurkolók a csapattal egy közös fotóra tudnak majd összeállni. A 14 éven aluli gyerekek 100 forintért tudják megnézni az év utolsó meccsét.

Közzétéve: 2015.12.09.

TOVÁBBI HÍREK

2021
10/19
A 221. fellépésünk következik a négyszeres BL-győztes ellen

Szerda 18.45-kor a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A csoportjában, az ötödik fordulóban a német THW Kiel otthonában lépünk pályára. A meccset a Sport1 élőben közvetíti.

2021
10/18
Komoly rangadó vár ránk a THW Kiel otthonában

Szerdán 18.45-kor a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A csoportjában, az 5. fordulóban a német THW Kiel otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR