Fantasztikus meccsen hat góllal vertük a Löwent

Vissza
Fantasztikus meccsen hat góllal vertük a Löwent

Bombac 11, Robledo 8 gólt lőtt a németek elleni BL-meccsen.

MOL-Pick Szeged-Rhein-Neckar Löwen (német) 30-24 (14-12)
Férfi kézilabda VELUX EHF Bajnokok Ligája, B csoport, 10. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 3200 néző. Vezette: Stolarovs, Licis (lettek).
MOL-Pick Szeged: Sierra - Prodanovics 1, Zubai 1, Källman 6, Blazevic, Ilyés, Bombac 11/5. Csere: Wyszomirski (kapus), Balogh 2, Robledo 8, Vranjes 1, Ancsin, Thiagus Petrus, Parrondo, Csuruvija. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Rhein-Neckar Löwen: Appelgren - Groetzki 3, Petersson 1, M. Larsen 8, Baena 2, Schmid 1, Gensheimer 6/1. Csere: Stochl (kapus), Du Rietz 2, Guardiola, Pekeler 1. Vezetőedző: Nikolaj Jakobsen.
Hétméteres: 5/5, ill. 1/1.
Kiállítás: 8, ill. 10 perc.

Juan Carlos Pastor, a MOL-Pick Szeged vezetőedzője: - Minden játékosomnak jár a gratuláció, fantasztikus meccset produkáltak. Ketten sérülten játszottak, Balogh és Vranjes lépett így pályára, de ennek ellenére remekül teljesítettek. A mai az év legjobb védekezése volt! Nehéz feladat hárult pedig ránk, mert a Löwennek minden poszton remek játékosai vannak támadásban, de meg tudtuk őket állítani. Nyugodtan tudtunk támadásban is teljesíteni, ennek pedig meg lett az eredménye. Hattal nyertünk, ami azért is fontos, mert Löwenben öttel kaptunk ki, így jobb az egymás elleni eredményünk.

Nikolaj Jakobsen, a Löwen vezetőedzője: - Mindenekelőtt szeretnék gratulálni a Szegednek, megérdemelt győzelmet arattak. A második félidőben sokkal jobban kézilabdáztak nálunk, az átlövőink közül kizárólag Mensah Larsen volt veszélyes a kapura, így lehetetlen nyerni Szegeden

Antonio García Robledo, a MOL-Pick Szeged átlövője: - Szegedi mezben ez volt az eddigi legjobb mérkőzésm, de ami a lényeg, az az, hogy nyertünk. Biztos, hogy visszanézem majd a meccset a családdal is, a kisfiam minden találkozót élvez, persze azt jobban, amikor győzünk.

Richard Stochl, a Löwen kapusa: - Ahogy emlékszem, Szegeden mindig, minden csapatommal kikaptam, talán egyszer a Montpellier-vel tudtunk itt győzni. Most is ez történt, mert a hazaiak kiválóan játszottak, amely ellen nem tudtunk ellenszert találni.

Közzétéve: 2015.12.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR