Szombaton az év utolsó BL-meccse

Vissza
Szombaton az év utolsó BL-meccse

Szombaton 20.45-kor az év utolsó Bajnokok Ligája-mérkőzést játssza a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Az újszegedi sportcsarnokban a német Rhein-Neckar Löwen együttesét fogadjuk. A meccs előtt a 40 éve NB I-be felkerült Szegedi Volán csapatát köszö

Szépen fogynak a jegyek a jegymester.hu-n, így minden valószínűség szerint telt ház fogadja majd a csapatokat szombaton, a MOL-Pick Szeged-Rhein-Neckar Löwen VELUX EHF Bajnokok Ligája-mérkőzésen. 2015-ben utoljára lépünk pályára az európai topligában, egy rangadóval búcsúzunk az évtől.

Régi nagy kedvenceket láthatunk majd újra a meccsen. 40 éve harcolta ki a Szegedi Volán együttese az NB I-es tagságot. A csapatot, a Volánt köszöntjük majd a bemutatás előtt. Arra kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen a lelátóra, hogy együtt, közösen tudjuk ünnepelni a régi kedvenceket.

Sikeres volt a csapat Facebook-oldalán - közelítünk a 70 ezres tábor felé - meghirdetett játékunk, utánpótláscsapataink készítettek fotókat. A "lájk" vadászatot az U11-es csapat nyerte, a második helyen az U9-es végzett. Az aranyérmes a MOL-Pick Szegeddel, míg a második helyezetett csapat a Löwennel futhat majd be a pályára.

A szerda a pihenésről, a feltöltődésről szól. A játékosok az Anna fürdő vendégei lesznek, ez a mai edzés. Csütörtökön viszont már két foglalkozás vár a fiúkra. Érdekesség, hogy a Löwen ellen idén már háromszor találkoztunk, ez lesz a negyedik meccsünk 2015-ben. Ilyenre még a klub történetében nem volt példa, hogy egy idény alatt ennyiszer találkozzunk egy csapattal a nemzetközi porondon.

Aki nem tud interneten jegyet vásárolni, csütörtökön és pénteken 15 órától 18.30-ig az újszegedi sportcsarnokban megteheti. Szombaton a pénztár 17 órakor nyit majd.

Egy biztos, hogy a csapat mellett a szurkolók is nagyon készülnek, hiszen fontos BL-meccset vívunk. Minden hangra, minden tapsra nagy szüksége lesz a csapatnak, amelynek a célja, hogy nyerjen, legyőzze a Löwent!

Gyerünk kékek! CSAK ELŐRE!

- Süli Róbert - 

 

Közzétéve: 2015.12.02.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR