Kedden bajnoki és plüssdobás

Vissza
Kedden bajnoki és plüssdobás

Holnap 18 órakor az újszegedi sportcsarnokban: MOL-Pick Szeged–Mezőkövesd.

Éjszaka ér vissza Szegedre a MOL-Pick, amely vasárnap 29–29-es döntetlent játszott a Bajnokok Ligájában a francia Montpellier otthonában. Hogy mit csinál az együttes a hazaérkezést követő órákban? Délelőtt már átmozgató edzésen vesznek részt a játékosok, 18 órától pedig az újszegedi sportcsarnokban fogadják NB I-es bajnokin a Mezőkövesdet.

A találkozón a Délmagyarország és a MOL-Pick Szeged közös szervezésében újra lesz plüssdobás – minden szurkolót arra kérünk, hogy kabalával érkezzen, és a kezdősípszó előtt dobja a pályára az ajándékokat, amelyeket idén is rászorulóknak ajándékoz a klub. A belépő csupán 100 forint lesz.

Ami még a Montpellier elleni találkozó következménye: Balogh Zsolt a könyökét fájlalja, és Vladimir Vranjes sem teljesen egészséges, így valószínűleg ők ketten nem lépnek pályára. Helyükre Fekete Bálint és Hegedüs Márk kerülhet be a keretbe.

Közzétéve: 2015.11.30.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR