Zubai Szabolcs: jó lesz újra itthon játszani!

Vissza
Zubai Szabolcs: jó lesz újra itthon játszani!

Március 8-án (szombat, 18 óra), a Pick Szeged a Skaliczki László irányította Mezőkövesdet fogadja az újszegedi sportcsarnokban. A bajnoki találkozó Zubai Szabi számára több szempontból is fontos. A meccset a nemzetközi nőnapon a hölgyek ingyen nézhetik me

- Meccsdömping jellemezte az elmúlt időszakot. Sikerült kipihenni a sorozat terhelés fáradalmait?

- Ez a hét a regenerálódásról szólt: a keddet megkaptuk pihenőnapnak, szerdán este pedig csak könnyített edzést végeztünk. Csütörtökön vágtunk bele a keményebb munkába, és elkezdtük a Mezőkövesd elleni komolyabb felkészülést. Ekkor már videózásra is sor került, az ellenfél játékának elemzésére, hiszen egyetlen riválist sem becsülhetünk le, így a borsodi alakulatot sem.

- Különleges csemegét tartogat számodra ez a találkozó. Miért?

- Érdekes, és egyben nagyon jó érzés szülővárosom csapata ellen játszani. Ráadásul egyik legjobb barátom, a 23-as számmal játszó Molnár Ferenc is ott lesz az ellenfél soraiban. Na és ott van Skalkiczki László, aki évekig az edzőnk volt, együtt dolgoztunk, együtt harcoltunk a sikerekért. És aminek még nagyon örülök: végre itthon játszunk! Az idén erre olyan kevés lehetőség volt! Pedig megsorozza az erőnket, hogy nem kell utaznunk, nem fáradtan vágunk neki a meccsnek. Na, és persze a hazai közönség! Jó lesz már hallani a szurkolásukat!

- Skaliczki László munkája mennyiben látszik már a borsodi riválison?

- A Mester munkája az eredményen mutatkozik meg leginkább: az utóbbi négy meccsből hármat behúztak, szépen beépítették az új játékosokat, és csapatként is egyre jobban funkcionálnak. Sokkal motiváltabbak, mint korábban: már nem csak a bent maradás a cél, hanem a minél jobb helyezés megszerzése.

- Az elmondottak tükrében: mit vársz a szombati találkozótól?

- Egyértelműen győzelmet! Más szisztémában játszunk, mint ők, a Misternek taktikai repertoárjában mindenkinek megvan a feladata, mindenki tudja a dolgát, és a sok sérült miatt ezúttal is váltott lovakkal játszunk. Jó iramú, közönségszórakoztató játékot várok, magabiztos Pick sikerrel.

- Szeberényi Klára -

Közzétéve: 2014.03.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR