Új néven: MOL-Pick Szeged

Vissza
Új néven: MOL-Pick Szeged

Az EHF-kupa- győztes szegedi férfi kézilabdacsapat a 2014–2015-ös szezonban új néven szerepel. Az eddig támogató, a MOL Magyarország a következő idényben mint névadó szponzor jelenik meg a csapat életében, amely így MOL-Pick Szeged néven indul a hazai é

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata eddig is szoros kapcsolatot ápolt a MOL-lal. Az 52 éves klub egyik fontos támogatója volt az olajipari vállalat, sokat köszönhet a segítségüknek.

– A MOL Magyarország szívesen áll névadóként is egy olyan sikeres csapat mögé, mint a Pick Szeged. A szegedi kézilabdázókkal már évek óta együttműködünk, hiszen ők a hazai élvonal állandó szereplői, és idén jelentős nemzetközi eredményt értek el az EHF-kupa megnyerésével. Bízunk benne, hogy támogatásunk új szintre lépésével is hozzájárulunk a további hazai és nemzetközi sikerekhez – mondta Szollár Domokos, a MOL Magyarország kommunikációs igazgatója.

– A Pick Szeged menedzsmentje azon munkálkodik, hogy a csapat stabil körülmények között dolgozhasson. Ennek egyik kiemelt eredménye, hogy az eddigi támogató, a MOL a jövőben névadó szponzorként jelenik meg klubunk életében, így az új idényben MOL-Pick Szeged néven szerepelünk. Ez mindenképpen örömteli hír, tovább erősödik a támogatói hátterünk – nyilatkozta dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóság elnöke.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.08.14.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR