Szombaton Veszprémben játszunk

Vissza
Szombaton Veszprémben játszunk

Vasárnap este lezárult a Bajnokok Ligája csoportköre, ezen a héten pedig már új feladat vár a MOL-PICK Szegedre. Szombaton 17.15-től (élő: M4 Sport Tv, delmagyar.hu) a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára a K&H liga 20. fordulójában.

Hétfőn sikeresen hazaért a csapat Barcelonából, keddtől pedig a Veszprém elleni mérkőzésre készül. Ma délután egy edzés szerepel a programunkban.

A szombati rangadóra 250 szegedi szurkoló kíséri el a csapatot. A mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport Tv, a delmagyar.hu élő szöveges tudósítással jelentkezik a helyszínről, míg MOL-PICK Szeged közösségimédia-felületeit (Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter) részeredményekért, képekért, videókért lesz érdemes követni.

A VELUX EHF Bajnokok Ligája csoportköre mindkét magyar csapat számára lezárult. A MOL-PICK Szeged az A csoport ötödik helyén végzett, a nyolcaddöntőben a THW Kiel vár majd rá március negyedik hétvégéjén. A párharc továbbjutója a címvédő Vardar Szkopjéval csatázik a negyeddöntőben. A Telekom Veszprém a B jelű nyolcas második pozíciójában zárt, a legjobb 16 között a dán Skjern lesz az ellenfele. Amennyiben a tavalyi bronzérmes sikerrel veszi az északi akadályt, a kölni négyes döntőért a Breszt–Nantes párharc győztesével csatázik majd.

Miközben csapatunk Barcelonában volt, örömhír érkezett. Bővült a PICK-család, Matej Gabernek és feleségének, Marjanának ikrei születtek, Lana és Neota, így Zarával együtt már ötfős a Gaber-család.

A MOL-PICK-nek ezen a héten a Veszprém elleni lesz az egyetlen mérkőzése, míg szombati ellenfelünk ma még Cegléden lép pályára az NB I-ben.

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2018.03.06.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR