Sikeres edzőmeccs kétezer néző előtt

Vissza
Sikeres edzőmeccs kétezer néző előtt

A 2017-18-as szezon első felkészülési mérkőzésén 36–23-ra legyőztük az újszegedi sportcsarnokban az Orosházát kétezer néző előtt.

MOL-Pick Szeged – Orosházi FKSE-Linamar 36–23 (18–11)
Felkészülési mérkőzés. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 2000 néző. Vezette: Asztalos, Bárkányi.
MOL-Pick Szeged: Sierra (8 védés) – Sostaric 1, Zubai, T. Petrus, Bánhidi 5, Källman 1, Skube 3/1. Csere: Sego (5 védés), Nagy M. (kapus), Balogh 4/2, Gorbok 4, Pedro 1, Buntic 5/1, Gaber 2, Blazevic, Zsitnyikov, Sigurmannsson 1/1, Bodó 6, Fekete B. 3. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Orosháza: Herjeczki (2 védés) – Gyene 3/3, Ferenczi 1, Knezevics 2, Markoski 2, Stranigg 5, Németh L. 2. Csere: Szabó L. (4/1 védés), Srsen, Radojevics 2, Németh G. 3, Antal Sz. 1, John 1, Milas 1, Morva Z. Pásztor M. Vezetőedző: Buday Dániel.
Hétméteres: 8/5, ill. 4/3.
Kiállítás: 4, ill. 2 perc.

Jó volt körbenézni a mérkőzés előtt és közben is a nézőtéren. Az első felkészülési mérkőzésünkre és a két új igazolásunkra, Zsitnyikovra és Sigurmannssonra népes publikum volt kíváncsi. Nem széledt szét a nézősereg a lefújást követően sem, a Pick-nikhez hasonlóan most is autogramvadászatra volt lehetőség.

A bemutatás előtt érkeztek a pályára a dicsőségeinket jelképező zászlók, majd az orosházi játékosok. Igazi meccshangulat fogadta a pályára kifutó MOL-Pick Szeged-kézilabdázókat, különösképp a két új szerzemény kapott nagy tapsot.

Az új idény első gólját Bánhidi Bence szerezte rögtön az első támadásunkból. Technikai szünet és ápolás után folytatódhat a találkozó, mivel az orosházi Srsen kapott egyet az orrára. José Manuel Sierra ott folytatta ma, ahol az előző szezon végén abbahagyta. A spanyol hálóőr az első félidő során nyolc védést mutatott be.

A mérkőzés során két sort játszatott Juan Carlos Pastor vezetőedző, mindkét hetesnek volt egy-egy védőspecialistája Petrus és Blazevic személyében, negyedóránként váltották egymást a sorok.

A kilátogató kétezer néző láthatott szép gólokat, a legnagyobb üdvrivalgást Bánhidi találata kapta, amelyet Skube zseniális passza előzött meg. Először a 38. percben számolhatott rá a közönség az ellenfélre (22–12), a mérkőzés végén pedig 13 gólos különbséget mutatott az eredményjelző.

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata legközelebb szombaton lép pályára, akkor a romániai Nagyszentmiklóson a szerb Vojvodina lesz Balogh Zsolték ellenfele.

– Becsei Dávid – 

Közzétéve: 2017.08.09.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR