Segítünk a Kekezovics családnak! És segítsen minden szegedi drukker!

Vissza
Segítünk a Kekezovics családnak! És segítsen minden szegedi drukker!

Kekezovics Marinko két évig erősítette csapatunkat, a MOL-Pick Szeged együttesét. A balszélső a nyáron Romániába szerződött. A téli pihenő alatt rossz híreket kaptunk tőle, felesége súlyos beteg. Csapatunk a február 7-dikei Tatabánya elleni meccsen gyűjté

 Segítünk! Ez jellemző ránk, a MOL-Pick Szegedre. Kekezovics Marinko tett annyit a klubunkért, hogy ebben a nehéz helyzetben a család mellé álljunk. "Kekez" - mindenki így hívta - kedvese súlyos beteg. Kezelésekre jár, a gyógyszerek beszerzése és finanszírozása komoly anyagi terhet ró a családra. A télen, még az ünnepek előtt jött a rossz hír, hogy nincs jól Marinko felesége, és ekkor eldöntötte a MOL-Pick Szeged vezetése, hogy gyűjtést szervez volt játékosunknak.

Kekezovics Marinko döntő érdemeket szerzett abban, hogy Berlinben a trónra üljünk, elhódítsuk az EHF-kupát. Harcolt a szegedi sikerért, szerzett két tanítani való remek gólt a fináléban, amely után mindenki tombolt. Segítünk, mert kötelességünk.

Február 7-én a Tatabányát fogadjuk. A meccsre 500 forint lesz a belépő. Ekkor helyezünk ki urnákat, ahová várjuk az adományokat.

- Körte hívott fel, és mesélte, hogy milyen rendes velem a volt csapatom,a MOL-Pick Szeged. Nehéz bármit is ilyenkor mondani, így most az jut az eszembe: Köszönöm! Nehéz időszakon vagyunk túl, feleségem jó néhány napot töltött a kórházban. Amikor bement, nem tudott még sétálni sem. Most jobban van, de további kezelésekre van szüksége. Ahogy most is beszélek, többször elcsuklik a hangom, mert teljesen elérzékenyültem. Sajnos a február 7-dikei meccsen nem lehetek ott, mert a román kupában játszunk, de a pénteki, Vojvodina elleni edzőmeccsre szeretnék elmenni, és megköszönni a klubnak, a fiúknak ezt az önzetlen segítséget - mondta Kekezovics Marinko.

Amint értesült a csapatkapitány, Vadkerti Attila, hogy Kekezovics Marinkóék milyen nehéz helyzetbe kerültek, egyből döntött.

- A keret nagy része a világbajnokságon szerepel még, de nem lehet kérdés, hogy Kekeznek segítünk. Ő mindig is a mi klubunk játékosa marad, egy igazi harcos volt, és mi vagyunk olyan összetartók, hogy ebben a helyzetben segítünk. Úgy gondolom, hogy a régi játékosokkal kiegészülve egy nagy családot alkotunk, és a szurkolóinkkal közösen vagyunk a legerősebbek, ez pedig nem más, mint a MOL-Pick Szeged család. Kekez pedig ennek a családnak a tagja - nyilatkozta Vadkerti Attila csapatkapitány.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.01.26.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR