Piotr Wyszomirski hosszabbított

Vissza
Piotr Wyszomirski hosszabbított

Piotr Wyszomirski (26), a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának lengyel válogatott kapusa meghosszabbította szerződését. A hálóőr 2+1 éves megállapodást kötött a csapattal, így 2017-ig biztos, hogy a kétszeres magyar bajnok játékosa marad.

– Kapusunkkal tavaly nyáron egyeztünk meg, de már most mindenképpen beszélni akartunk vele a folytatásról. Wyszomirski szeret Szegeden, megkedvelte a várost, feleségével jól érzik magukat nálunk. Felvázoltuk a jövőképet, amiben fontos szerepet szánunk neki, így most nyártól kezdődő, 2+1 éves szerződést ajánlottunk részére. Ezt Piotr elfogadta, és örömmel hosszabbított a MOL-Pick Szegeddel – nyilatkozta Szögi Nándor, a Pick Kézilabda Zrt. operatív igazgatója.

– Az első szó, ami eszembe jut, az az, hogy örülök annak, hogy meghosszabbíthattam a szerződésem. Szeretem Szegedet, szeretem a csapatot, a játékostársaimat, a szurkolókat. Jó itt élni, játszani. Minden adott ahhoz, hogy továbbfejlődjek, a klub lépésről lépésre fejlődik, és lesz jobb, aminek szeretnék én is a részese lenni. Szeretném, ha a következő szezonban még szebb sikereket érnénk el, boldog vagyok, mert még két évig biztos, hogy a csapatot erősítem – mondta a szerződés meghosszabbítása után Piotr Wyszomirski.

Közzétéve: 2015.06.01.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

AZ ÖSSZES HÍR