Pastor mester és Sostaric a BL-sorsolásról

Vissza
Pastor mester és Sostaric a BL-sorsolásról

Pénteken elkészült a VELUX EHF Bajnokok Ligájának csoportbeosztása. Nézzük mi volt a véleménye Juan Carlos Pastornak és Mario Sostaricnak az ellenfelekről.

Juan Carlos PASTOR, (a MOL-Pick Szeged vezetőedzője):
– A sorsolás hasonlóan alakult a tavalyihoz, hiszen az A és B csoportba kerülő csapatok mindegyike nagy játékerőt képvisel. A saját filozófiánkra, játékunkra kell koncentrálnunk, mérkőzésről mérkőzésre készülünk, így először a Barcelona elleni találkozó lesz a fókuszunkban. A csoportban a lehető legjobb helyezést kell elérnünk, hiszen a kieséses szakaszban kapott ellenfél ereje ettől függ.

Mario SOSTARIC (a MOL-Pick Szeged játékosa):
– Nehéz csoportba kerültünk, és csakúgy, mint tavaly, idén is remek mérkőzésekre számíthatunk. Az elvárások mindig nagyok, így kétség sem férhet hozzá, minden meccsre maximálisan felkészülünk majd, hogy minél jobb eredményt érjünk el. Megpróbáljuk a legjobb helyen zárni a csoportunkat.

Közzétéve: 2017.07.03.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

AZ ÖSSZES HÍR