Nyártól Stanislav Kasparek a MOL-PICK Szegednél

Vissza
Nyártól Stanislav Kasparek a MOL-PICK Szegednél

2018 nyarától a MOL-PICK Szeged játékosa lesz Stanislav Kasparek. A cseh válogatott jobbátlövő 3 éves szerződést kötött klubunkkal.

A 22. születésnapját már MOL-PICK Szeged-játékosként ünnepli majd Stanislav Kasparek. Csapatunk a cseh válogatott jobbátlövővel 3 éves szerződést kötött, így a következő szezontól a kékek táborát erősíti majd

1996. június 11-én született Prerovban, a HC Zubri csapatában mutatkozott be a felnőttek között, majd 2015-ben Magyarországra, a Balatonfüredi KC csapatába igazolt. A Balaton-parti együttes egyik meghatározó játékosává vált a 202 centiméter magas kézilabdás.


Érdekesség, hogy Csehországból még nem játszott egyetlen játékos sem szegedi színekben. Eddig 15 nemzet kézilabdása húzta magára a MOL-PICK Szeged és elődjeinek mezét.


Kasparek az Eb-n szereplő Csehország egyik meghatározó játékosa. A spanyolok és a dánok ellen is 5-5-ször volt eredményes, az utolsó csoportmeccsen a magyarok ellen háromszor talált a kapuba.

– Egy tehetséges, sokra hivatott kézilabdással sikerült megállapodnunk – nyilatkozta Szögi Nándor, a Pick Kézilabda Zrt. operatív igazgatója. – A horvátországi Európa-bajnokságon mindenki láthatta, hogy milyen remek lövőerővel rendelkezik, komoly, meghatározó csapatok ellen is remekelt. Úgy gondolom, hogy Kasparek nagy erőssége lehet a MOL-PICK Szeged csapatának.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.01.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

AZ ÖSSZES HÍR