Nikola Prce bemutatkozott

Vissza
Nikola Prce bemutatkozott

Csütörtök délelőtt bemutatkozott a csapattársaknak Nikola Prce (33), a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának új szerzeménye.

- Nekem egy nagy dolog, hogy a Pick Szeged szerződtetett, egy olyan patinás klub, amelyet Európában sokan ismernek. Persze hogy emlékszem arra a meccsre, amit a BL-ben vívtunk, arra, hogy milyen csodás közönsége van az új csapatomnak. Kevés ilyen lelkes és fanatikus szurkolótábor létezik, éppen ezért várom nem mindennapi izgalommal az első fellépést.

Juan Carlos Pastor vezetőedző jól ismeri a bosnyák válogatott Prcét. Hat évet játszott Spanyolországban, így képben van a képességeit illetően.

– Tudom, nagy vonalakban ismerem Pastor edző filozófiáját, a kommunikációval nem lesz gond, hiszen a Spanyolországban eltöltött hat év alatt sikerült elsajátítanom a spanyol nyelvet. A Pick Szeged együttesét is jól ismerem, ezért úgy gondolom, hogy a beilleszkedéssel nem lehet gond. Segíteni érkeztem, és segíteni szeretnék. Az EHF-kupában szeretném, ha minél tovább kerülnénk, a bajnokságban és a magyar kupában pedig nagy csatára szeretnénk kényszeríteni a Veszprémet. Tudom, hogy ez a két klub nagy rivális és nagy rangadókat vív egymással. Állok elébe, várom majd ezeket a meccseket.

- süli róbert - 

Közzétéve: 2014.01.23.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR