Mindenki rendben a Pick Szegednél

Vissza
Mindenki rendben a Pick Szegednél

Kedden kettő, szerda délelőtt egy foglalkozás szerepelt a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának programjában. Jó hír, hogy a keret teljes, a debreceni MK-döntőn betegeskedő Bánhidi Bence és az izomhúzódással bajlódó Szergej Gorbok is teljes értékű mun

Vasárnap 17 órakor a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a világsztárok sokaságát a soraiban tudó francia sztárcsapat, a Paris SG érkezik az újszegedi sportcsarnokba. A negyeddöntő első mérkőzését vívja egymással a két csapat, a visszavágót jövő szombaton rendezik a francia fővárosban. 

– Nem volt könnyű túltenni magam a debreceni MK-vereségen – kezdte a tréning után a beszélgetést Balogh Zsolt, a MOL-Pick válogatott átlövője –, még most is sokszor eszembe jut, milyen picin múlott, hogy ne mi ünnepeljünk. Lassan félre kell tenni ezt, és csak a következő feladatra, a Paris SG-re szabad koncentrálni, de higgyék el, hogy ez nem könnyű. Az biztos, hogy olyan hibákat, amiket a Veszprém ellen az első félidőben vétettünk, nem engedhetünk meg a PSG ellen. Csakis precízen, okosan, minden taktikai utasítást betartva lehet esélyünk, mert a célunk, hogy nyerjünk itthon.

A Párizs szombaton érkezik Szegedre, pénteken 15 órától pedig korlátozott számban még lehet az újszegedi sportcsarnok jegypénztárában belépőt vásárolni.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.04.19.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR