Ma Komlón játszunk bajnokit

Vissza
Ma Komlón játszunk bajnokit

Ma 18 órakor a K&H férfi kézilabdaliga 9. fordulójában Komlón lépünk pályára. A meccsről a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be.

Ma 13 órakor kelünk útra, a K&H férfi kézilabdaliga 9. fordulójában a Komló otthonában lépünk pályára. A csapatból egyedül Stas Skube bajlódik kisebb sérüléssel, a többiek rendben vannak.

Zubai Szabolcs lemondott csapatkapitányi tisztségéről, így Jonas Källman a MOL-PICK kapitánya, helyettese pedig Balogh Zsolt lett.

– Mivel kevesebb szerepet kapok az idei bajnokságban és a nemzetközi porondon – nyilatkozta Zubai Szabolcs –, így nem láttam értelmét annak, hogy én maradjak a kapitány, hiszen a lelátóról nem tudok segíteni. Ezt már régebben is jeleztem edzőmnek, nem új keletű dolog, aki végül elfogadta az indokaimat. Jonas pedig olyan kaliberű játékos, akit mindenki elfogad, jó kezekben van kapitányi karszalag.

A mai meccsünkről a delmagyar.hu szöveges online tudósítással számol be, csapatunk közösségi oldalai (Facebook, Twitter, Snapchat) élő videóval, fotókkal és friss hírekkel, eredményekkel jelentkeznek majd Komlóról.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.11.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR