Kölcsönben érkezik Ivan Srsen

Vissza
Kölcsönben érkezik Ivan Srsen

Csapatunk megállapodott a horvát RK Nexe csapatával, így az idény végéig a MOL-PICK Szeged csapatát erősíti az egykori horvát utánpótlás-válogatott jobbátlövő, Ivan Srsen. A 196 centiméter magas játékos hétfőn már a társakkal edz.

 Az elmúlt időszakban kerestük a megoldást, hogy jobbátlövő posztra játékost szerződtessünk. Szerettük volna ha Stanislav Kaspárek már most hozzánk csatlakozik, azonban klubja, a Balatonfüred nem engedte el a cseh válogatott játékost.
 
Ekkor került képbe a horvát RK Nexe Nasice 25 éves, 196 centiméter magas balkezes átlövője, Ivan Srsen. Nem volt ismeretlen számunkra a játékos, hiszen az elmúlt nyáron előbb az osztrák, majd a magyarkanizsai tornán is testközelből láthattuk játszani. Metkovicban született, szerepelt a horvát kadett- és juniorválogatottban.
 
 – Mindenképpen egy olyan kézilabdást kellett néznünk, aki szerepelhet a Bajnokok Ligájában is. Három hónapra érkezik hozzánk, bízunk benne, hogy nagy segítségünkre lesz. Amikor megtudta, hogy szerződtetni szeretnénk, akkor azt mondta, hogy akár futva is elindul Nasicéból, hogy Szegedre érjen minél hamarabb. Nagyon motivált, szeretne bizonyítani – nyilatkozta Marko Krivokapics, a MOL-PICK Szeged másodedzője.
 
- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.01.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

AZ ÖSSZES HÍR