Két meccs vár ránk a héten

Vissza
Két meccs vár ránk a héten

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata 26-24-re nyert a Zágráb otthonában, így megszerezte első győzelmét a Bajnokok Ligája idei sorozatában. A héten két meccs vár ránk. Kedden 18.30-kor a Vác otthonában (élő: m4 Sport), vasárnap 17 órakor a BL- itthon

Vasárnap reggel hat órakor ért haza a csapat a horvát fővárosból, Zágrábból. A Löwen elleni döntetlen (28-28) után megszereztük első győzelmünket (26-24) a VELUX EHF Bajnokok Ligája 2016-2017-es sorozatában. A siker sokat ér, de ez már a múlt, hétfőtől az újabb feladatra koncentrál a csapat.
 
Kedden 18.30-kor jön az első, az NB I-ben a Vác otthonában szerepelünk. A meccset az idényben először az m4 Sport közvetíti, a delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik, míg a Rádió 88 élőben a helyszínről számol be
 
Főpróbát tartunk, vasárnap a BL 3. fordulójának a rangadója, a MOL-Pick Szeged-Kielce meccs következik. Az EHF is ezt a meccset tartja a hét meccsének.
Lesz benne különlegesség bőven, hiszen Marin Sego és Denis Buntic éppen a BL-győztes lengyel együttestől érkezett hozzánk. A lengyeleknél játszik a szegedi közönség kedvence, Dean Bombac, aki szombaton a Kristianstad ellen játszott először új csapatában. A szlovén irányító még az olimpián sérült meg, ezért pihent az elmúlt időszakban.
 
Szóval először jön a váci ütközet, amelyet komolyan kell vennie a MOL-Picknek. A hazai együttes négy meccset játszott eddig, kétszer nyert, kétszer kikapott, de az elmúlt fordulóban a Tatabánya otthonában sokáig pariban volt a hazai együttessel, és csak szoros meccsen (25-21) kapott ki.
 
- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.10.03.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR