Információk a Sporting meccsel kapcsolatosan

Vissza
Információk a Sporting meccsel kapcsolatosan

Csapatunk a legjobb nyolc között az EHF-kupában a portugál Sporting Lisszabon együttesével csatázik. Tét a berlini négyes döntőbe kerülés.

Hétfőn végre eldőlt, hogy az első meccset április 20-án (vasárnap) magyar idő szerint 18 órakor vívjuk Portugáliában, a Sporting Lisszabon otthonában. A visszavágót április 27-én (vasárnap) 19.15-kor rendezik az újszegedi sportcsarnokban.

A visszavágóra a jegymester.hu-n már megkezdték a jegyek árusítását. A belépő 3000 forintba kerül, a családi jegy 3500 forintba.

Az újszegedi sportcsarnokban április 24-én (csütörtök) és 25-én (péntek) 15 órától 18.30-ig lesz árusítás. A magyar bajnokira és kupamérkőzésre szóló bérlettel rendelkezők helyeit csütörtök estig tartják.

Drukkereinknek rossz hír, hogy a lisszaboni meccset jelen állás szerint egyetlen tévé sem közvetíti, a visszavágót viszont a Digi Sport. A portugáliai összecsapásról a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be, a csapat Facebook oldala pedig részeredményekkel jelentkezik. 

Közzétéve: 2014.04.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR