Immár élesben! A szuperkupa hete (1. rész)

Vissza
Immár élesben! A szuperkupa hete (1. rész)

Szombaton idén Győrben rendezik meg a Leier Kézilabda Szuperkupát. 14 órakor a nőknél a Győr a Fradival, míg 16 órakor a MOL-Pick Szeged a Veszprémmel csatázik a végső győzelemért.

A hétvége a pihenésről, a feltöltődésről szólt a MOL-Pick Szegednél. Szombaton (augusztus 29.) megkezdődik a 2015–2016-os szezon. A tavaly életre hívott, immár hagyományos szuperkupával startol el az idény. Idén névadó támogatója is van az eseménynek, így Leier Kézilabda Szuperkupa néven fut a viadal.

14 órakor a bajnok Ferencváros női együttese a hazai pályán szereplő Győrrel csatázik, majd a bajnok és kupagyőztes MVM-Veszprém csapatunkkal, a MOL-Pick Szegeddel csap össze.

Csapatunk pénteken zárt kapus edzőmeccset játszott Balatonfüreden, és 28–23-ra nyert. A Veszprém tornagyőzelemmel hangolt a szuperkupára, Strasbourgban a PSG ellen 32–31-re nyertek.

A MOL-Pick már péntek délelőtt útra kel, este 18.30-tól pedig a győri Arénában edz.
Csapatunk Facebook- – a hétvégén átlépte a 66 ezres tábort – és Twitter-oldala fotókkal videókkal, míg honlapunk friss hírekkel jelentkezik majd a kupáról.
A szuperkupát az nyáron indult M4 tévécsatorna közvetíti. Ez lesz az első alkalom, hogy az új sportcsatorna képernyőjére kerülünk.

A delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be, míg a Rádió 88 élőben jelentkezik a helyszínről.

Szurkolóink a szuperkupára a jegymester.hu weboldalon vásárolhatnak még jegyet.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.08.24.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR