Hajrájához érkezett a gyűjtés

Vissza
Hajrájához érkezett a gyűjtés

Bánhidi Bence, a MOL-PICK Szeged beállósa felhívást intézett a szurkolók, a támogatók, a sportbarátok felé. A Löwen meccsen kezdett el adományt gyűjteni a Reménysugár Alapítványnak. Jövő szerdán, a Budakalász meccsen lesz az utolsó lehetőség arra, hogy sz

Szépen gyűlik az összeg, sokan járultak adománnyal Bánhidi Bence felhívásához, amit Budapesten, a szerződés meghosszabbításkor jelentett be.
 
Válogatott beállósunk a Reménysugár Alapítványnak gyűjt. Minden hazai meccs előtt a főbejárattal szemben található az urna, amelybenmár nagyon sokan helyeztek el adományt. Az utolsó lehetőség a jövő heti (november 29.) Budakalász elleni hazai találkozónkon lehetséges. Természetesen átutalással is lehet adományt küldeni.
 

A gyűjtés, a Reménysugár a Dél-alföldi Hematológiai és Onkológiai Gyermekbetegekért Alapítvány számára zajlik. Méghozzá egy speciális állást segítő gépre, amely megvásárlásával végtagsérült rákbeteg gyermekek rehabilitációját segítenénk elő. 

Mindenki, aki minimum 1000 forinttal támogatja az alapítványt, egy jegyet kap, amellyel részt vesz a december 2-án (a Plock elleni hazai BL-meccsen) sorsoláson.


Minél több 1000 forintot ad a gyűjtőládába, annál több jegyet kap, így megsokszorozhatja esélyét annak, hogy megnyerhesse a Bánhidi Bence által dedikált egyedi MOL-PICK Szeged-mezt, vagy egy páros BL-nyolcaddöntőre szóló jegyet. 

A MOL-PICK SZEGED MINDEN NOVEMBERI HAZAI MECCSÉN kint találja majd a meccskezdés előtt a az újszegedi sportcsarnokban a gyűjtőládát. Lehetőség van munkanapokon a Pick-irodán (Deák Ferenc utca) is adományt bedobni.


Amennyiben az adomány online utalással érkezik az alapítvány számlaszámára, kizárólag az tud részt venni a sorsolásban, aki a közleménybe beleírja, hogy „BÁNHIDI 2022”.

Az alapítvány számlaszáma: 10402805-28017662-00000000 KHB.

A gyűjtésben közreműködő partnerünk a ChampSport Nemzetközi Sportügynökség.

Közzétéve: 2017.11.23.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR