Fekete Róbert az utánpótlásban dolgozik tovább

Vissza
Fekete Róbert az utánpótlásban dolgozik tovább

Csapatunk kapusedzője, Fekete Róbert ma edzés előtt elköszönt a csapattól, a továbbiakban a Pick Szeged utánpótlásában dolgozik. Helyére a szerb Nenad Damjanovics érkezett.

– Hónapok óta érlelődött bennem a döntés, hogy kérem a klub vezetőségét, mentsen fel a felnőtt kapusedzői teendőim elvégzése alól. Sajnos az utazások, délelőtti edzések olyan mértékű elfoglaltságot okoztak, amely miatt vállalkozásomat teljesen háttérbe kellett szorítanom. Tekintettel arra, hogy a klub továbbra is ragaszkodik a munkámhoz, ezentúl a fiatalokkal foglalkozom. Nagy örömömre szolgál, hogy az elmúlt 2,5 éves munkám „eredményeként” két fiatal kapus, Pásztor Imre és Nagy Martin is debütált a felnőtt NB I-ben. A kapcsolatom Pastor mesterrel, Marko Krivokapiccsal kiváló, biztos vagyok benne, hogy a jövőbeni együttműködés is remek és zökkenőmentes lesz. A vezetőség, a szakmai stáb kifejezte, hogy a bizalom továbbra is megvan felém, és nagyon remélik, hogy a fiatalokkal végzett munkám eredményeként a jövőben is újabb és újabb tehetséges kapusok jutnak el a legfelső osztályba. Szeretnék köszönetet mondani a vezetőségnek, edzőknek és a klubnál dolgozóknak az irántam való pozitív hozzáállásukért, és jóllehet a jövőben kevesebb időmet emészti fel a klubnál folyó munkám, továbbra is minden tőlem telhetőt megteszek, hogy a legmagasabb színvonalon lássam ezt el – nyilatkozta Fekete Róbert.

Szögi Nándor, a Pick Kézilabda Zrt. operatív igazgatója: - Nagy hálával tartozunk Fekete Róbertnek, mert egy váratlan helyzetben az első szóra vállalta el a munkát, lett csapatunk kapusedzője. Igazi Pick-szívű és érzelmű ember, aki játékosként és trénerként is sikeresen dolgozott a MOL-Pick Szegedért.

 

Nenad Damjanovics
Az 50 éves szerb szakember a mai nappal csatlakozik a felnőttcsapat szakmai stábjához, ő veszi át – egyenlőre nyárig szóló szerződéssel - Fekete Róbert kapusedzői teendőit. 2014 és 2017 között a bahreini felnőtt nemzeti válogatottnál dolgozó edző Bahrein válogatottjával kétszeres Ázsia-bajnok, ezüstérmes, párhuzamosan pedig aranyérmet nyert a Bahrein juniorválogatottjával az Ázsia-kupán, ahol az általa felkészített hálóőrt választották a torna legjobbjának. 2013 és 2014 között a szerb Zseljeznicsar Nis, azt megelőzően pedig az újvidéki Vojvodina kapusedzőjeként dolgozott. Nenad Damjanovics korábban a szerb, illetve azt megelőzően a jugoszláv válogatott hálóőreként jó pár mérkőzésen lépett pályára játékosként.

Közzétéve: 2017.03.01.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR