Elindult a mentorprogram

Vissza
Elindult a mentorprogram

Szerdán elindult a mentorprogramunk, amelynek a lényege, hogy a PICK Szeged utánpótláscsapataihoz felnőtt játékosok csatlakoznak, ellátogatnak az edzéseikre, meccseikre. A premier remekül sikerült.

Miközben csütörtöktől gőzerővel készülünk a vasárnapi svédországi, IFK Kristianstad elleni BL-meccsre, szerdán elindult a klubunk által szervezett mentorprogram.

A PICK Szeged utánpótláscsapataihoz a MOL-PICK Szeged felnőtt játékosai csatlakoznak. Egész idényben velük foglalkoznak, meglátogatják őket edzésen, meccsen, közös programokat szerveznek.

Goór Róbert csapata volt az első, akikhez Bodó Richárd, Alen Blazevic és Pedro Rodriquez érkezett az újszegedi sportcsarnokba. Különösen spanyol szélsőnk volt aktív, ez sem véletlen, hiszen nyaranként hazájában rendszeresen szervez nyári táborokat. Pedro mindig magyarázott, megmutatta, hogy mit kell csinálni, beállt a srácok közé. Blazevic és Bodó is bekapcsolódott a gyakorlatokat végzésébe.

A végén a fiatalok kérdéseket tehettek fel a játékosoknak, akik örömmel válaszoltak. Természetesen a közös fotózás sem maradt el, illetve mindenki kapott egy-egy ajándékkártyát.

Ezen a napon még három helyszínen zajlottak edzések, amelyekről klubtévénk, a #kékek egy hosszabb részt forgatott. Egy biztos, hogy mindenki nagy élményekkel távozott, jó volt ez a nap!

Közzétéve: 2017.11.23.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR