Csavar Zoltán: Könnyes szemmel tértem haza

Vissza
Csavar Zoltán: Könnyes szemmel tértem haza

Csavar Zoltán 1996-ban bajnoki aranyérmet nyert a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatával. A székelyudvarhelyi születésű játékos az elmúlt nyáron stroke-ot kapott. Egykori játékosunkat vendégül láttuk az elmúlt hétvégén.

– Könnyes szemmel tértem haza Székelyudvarhelyre – kezdte a beszélgetést Csavar Zoltán. – Annyi, de annyi szeretetet kaptam, ami biztos, hogy sokat segít majd a gyógyulásomban. Jó volt találkozni a régi csapattársakkal, Fekete Robival, Mezei Ricsivel, Dobos Lacival, Dobos Józsival, akikkel sokat beszélgettünk, nevettünk. Dobozi Iván végig velem volt, sokat foglalkozott velünk. Nagy élmény marad a szegedi hétvége, és még a csapat is nyert, ami külön nagy öröm volt nekem.


Zolit a rehabilitációját végzi, Szegeden Thékesné Cini is megnézte, és megdicsérte, hiszen nagyon szépen halad a gyógyulásban.


– Vasárnap kimentünk megnézni a Pick U14 meccsét. Ekkor már mankó nélkül mentem. Bizony, ennyit gyógyultam lelkileg itt Szegeden. Egy biztos, hogy most az a célom, hogy visszatérjek Udvarhelyen az edzői kispadra, ismét gyerekkel foglalkozzak, és játszhassak a Pick ellen.


A Zágráb elleni győzelem után Csavar Zoltán klubunktól, dr. Szűcs Ernő Pétertől egy Pick-mezt vehetett át ajándékba.


– Tudják, hogy milyen csapattá nőtte ki magát a Pick Szeged? Olyanná vált, mint a világhírű Barcelona. Nem felejti a volt a játékosait, segítőkezet nyújt, amikor gond vagy baj van. Hálás köszönet ezért, mert igazán nagy klubbá vált a Szeged. Erre legyen büszke mindenki, mert én is az vagyok, hogy ennek a csapatnak a tagja lehettem, és tagja vagyok, mert a szívem mindig a MOL-PICK Szegedért is dobog.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.02.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR