Csavar Zoli is velünk szurkol

Vissza
Csavar Zoli is velünk szurkol

Csapatunk szombaton 17.30-kor a VELUX EHF Bajnokok Ligája A csoportjában, a 13. fordulóban a horvát Zágráb csapatát fogadja az újszegedi sportcsarnokban. A lelátón ott lesz és velünk szurkol az 1996-as bajnokcsapatunk tagja, Csavar Zoltán.

A MOL-PICK Szeged tábora nagyon várja már a szombatot, hiszen 2018-ban először szerepelünk hazai pályán a VELUX EHF Bajnokok Ligájában. 17.30-kor a horvát rekordbajnok, a HC Prvo plinarsko drustvo Zagreb érkezik hozzánk.

A kék hívek készülnek, hangolnak a meccsre.

Izgalommal várja a szombati találkozót Csavar Zoltán, az 1996-as szegedi bajnokcsapat kőkemény védője is. Zoli az elmúlt nyáron nyaralás közben lett rosszul, és kapott stroke-t.

Az ősszel már beszélgettünk vele, érdeklődtünk az állapotáról, és azóta figyelemmel kísérjük a felépülését. „Zacsi” a pályán ismert volt nagy akaraterejéről. Soha sem adott fel egyetlen meccset sem, mindig harcolt. Most is ezt teszi. Napról napra jobban van, az orvosokat is meglepte a felépülése. De ő már ilyen: nem ismer elveszített csatát.

Klubunk nem felejti, hogy mennyit tett a szegedi csapatért. Neki a PICK szent, mindene a csapat.

Szombaton feleségével és barátjával, Pál Ferenccel érkezik a meccsre. Meghívtuk őket, hogy velünk együtt szurkoljanak, tapsoljanak. Tudjuk, hogy ez lesz a legjobb „gyógyszer” a betegségére, oda jöhet el, ahol pályafutása legszebb időszakát töltötte.

Csavar Zoli nagyon várja már a meccset. Talán ő izgul a legjobban. Mi pedig a bemutatás előtt köszöntjük, megtapsoljuk, a B-közép készül egy kis kiírással, a csapat pedig érte is harcol majd, hogy sikerüljön legyőzni a horvát Zágráb együttesét. Az ő akaratereje mindenképpen példa mindeki számára.

Zoli, várunk! Együtt szurkolunk!

- Süli Róbert -


Közzétéve: 2018.02.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR