A Csak Előre vendégei voltunk

Vissza
A Csak Előre vendégei voltunk

A Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület vendégei voltunk szombat délelőtt. Szurkolóink vendégül látták a csapatot, elköszöntek a három távozó játékostól: Urh Kastelictől, Bóka Bendegúztól és Sandro Obranovictól.

Hatalmas kék füst, "MOL-Pick Szeged" kiáltás fogadott bennünket az újszegedi Partfürdőn. Szombat délelőtt szurkolóink vendégei voltunk.

Az első esemény igazán felemelő volt, a Csak Előre Egyesület tiszteletbeli tagját, Ludányi Mártont köszöntötte nagy taps, klubunk egyik alapítója a napokban vehette át gyémántdiplomáját.

Urh, Bendi és Sandro is ajándékot kapott, nagy tapssal búcsúztak tőle a szimpatizánsok. Pastor mester egy bort kapott ajándékba, spanyol mesterünk megígérte, hogy egy valladolidi estén csapra is veri majd.

Szabi egy hatalmas tortát vett át, majd egy közös fotó készült a csapattal, ami biztos, hogy örök emlék marad mindenkinek. 

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2017.05.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/29
Szombaton Tatabányán játszunk rangadót

Szombaton 19 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a MOL Tatabánya otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport+ élőben közvetíti.

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

AZ ÖSSZES HÍR