Bánhidi Bence: 2022-ig MOL-PICK Szeged!

Vissza
Bánhidi Bence: 2022-ig MOL-PICK Szeged!

A budapesti Larus Étteremben ma délelőtt tartott sajtótájékoztatón klubunk bejelentette, hogy meghosszabbította a magyar válogatott beálló, Bánhidi Bence szerződését 2022-ig. Mindemellett bemutattuk az idény új mezeit is.

A szerződéshosszabbítások sajtótájékoztatóját tartottuk ma. Klubunk Bánhidi Bencével, valamint a mezgyártónkkal, az adidas Magyarország Kft.-vel kötött új megállapodást.

– Mindig óriási öröm számunkra, amikor egy ilyen eseményen vehetünk részt. Külön öröm, hogy egy nemzetközi szinten is elismert, topcsapattal hosszabbíthatunk szerződést, amelyben játszik támogatott játékosunk is, Bánhidi Bence – nyilatkozta Tamás Áron, az adidas Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

– Újabb mérföldkőhöz érkezett a klubunk – kezdte nyilatkozatát Szögi Nándor, a Pick Kézilabda Zrt. operatív igazgatója –, mert korábbi sikeres együttműködésünket újabb kettő plusz egy évvel meghosszabbítottuk az adidas-szal. Örülünk neki, hogy egy ilyen nagy cég továbbra is velünk képzeli el a jövőt. Nem véletlenül választottuk a „Csak előre! – 2022” címet a mai sajtótájékoztatónak. Örömömre szolgál, hogy bejelenthetem, a MOL-PICK Szeged 2022-ig meghosszabbította szerződését Bánhidi Bencével, a csapat magyar válogatott beállójával. Külön köszönöm Bencének és az őt képviselő ügynökségnek a profi együttműködésért. Bánhidi Bence a jövőbeli MOL-PICK Szeged alapembere lesz, rá építkezve szeretnénk a jövőben is meghatározó klub lenni.

– Köszönöm a bizalmat és a kezdeményezést, hogy meghosszabbítottuk a szerződésem 2022-ig. Lehet, hogy sokak számára meglepő ez, mivel több ajánlatom is volt olyan csapatoktól, amelyek évek óta stabilan résztvevői a Bajnokok Ligája final4-nak, de én a Szegedhez tartozom. A jövőben elképzelhető, hogy szeretném majd kipróbálni magam külföldön, de most köszönöm, hogy meghosszabbították a szerződésem. A MOL-PICK Szeged egy profi klub Európában. Amikor ide igazoltam, nem gondoltam, hogy ennyit tanulok majd Juan Carlos Pastortól. Rengeteget fejlődtem az elmúlt egy évben, erről álmodni sem mertem volna. Minden fiatal kézilabdázónak ajánlani tudom ezt a klubot – nyilatkozta a hivatalos bejelentés után Bánhidi Bence.

– Ez egy nagyon meghatározó és fontos esemény az életemben – folytatta Bánhidi Bence –, az erre készült mezt licitálásra bocsátom, a befolyt összeget pedig a Reménysugár alapítványnak ajánlom, amiből rákos betegek számára járássegítő eszközt vásárolnak majd.

Az ezerforintos jegyeket minden hazai Bajnokok Ligája-, illetve bajnoki mérkőzés előtt, 

– Becsei Dávid – 

Közzétéve: 2017.10.30.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

2024
03/27
Szurkolói információk a Veszprém elleni BL-meccsre

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR