Balogh Zsolt: már a füredi meccsre koncentrálunk

Vissza
Balogh Zsolt: már a füredi meccsre koncentrálunk

Balogh Zsolt remek játékkal rukkol előt a Tatbánya elleni idegenbeli meccsen, amit 28-23-ra megnyert a Pick Szeged. A magyar válogatott Eb bőkeretébe meghívott jobbátlövővel beszélgettünk.

Kőkemény meccset nyertek Tatabányán. Elfáradtak?
– Igen, alaposan, de szerencsére megérte. Sajnos csak az első és utolsó 10 percben játszottunk úgy, ahogyan valójában tudunk, a közte lévő 40 percben akadtak hibáink, több a kelleténél. Jó jel azonban, hogy ennek ellenére is sikerült nyernünk Tatabányán, ahol az utóbbi években nem sok sikerélményünk volt.

– A hazaiak olykor durván védekeztek...

– Erre számítottunk is, mivel ők is tudták, hogy csak ilyen játékkal lehetnek velünk partiban. Ezt a stílust a játékvezetők is hagyták, így meleg perceink voltak az összecsapáson. Persze nem csak emiatt a szemlélet miatt lett szoros a meccs, hanem a már említett hibák miatt is.

– Öt gólt szerzett, az utóbbi hetekben remek formában kézilabdázik. Mit vár a Balatonfüred elleni, utolsó 2013-as bajnokitól szombaton?

– Minden meccsen úgy lépek pályára, hogy szeretném segíteni a csapatomat, ha lehet, gólokkal, ha az nem sikerül, és nem megy annyira a játék, akkor pedig küzdéssel. Nem is lehet kérdés, hogy Balatonfüreden is nyerni szeretnénk, a jelenleg 19-nél járó győzelmi sorozatunkat jó lenne minél tovább nyújtani. A füredieknél is hasonlóan kemény meccseket szoktunk játszani, mint Tatabányán, ám most megmutattuk, hogy ha hozzuk azt a játékot, amit tudunk, nem lehet baj.

Közzétéve: 2013.12.12.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR