Balogh Zsolt: Elnézést kérünk minden szurkolónktól!

Vissza
Balogh Zsolt: Elnézést kérünk minden szurkolónktól!

Csapatunk vereséget szenvedett a rangadón, a Veszprém 30-21-re győzött le bennünket az újszegedi sportcsarnokban. Szurkolóink szomorúak voltak a lefújás után, többet, jobbat vártak tőlünk. Balogh Zsolt, a MOL-PICK Szeged válogatott átlövője a csapat nevéb

- Percekig csak ültünk az öltözőben - nyilatkozta Balogh Zsolt, csapatunk válogatott átlövője -, nem is tudtunk megszólalni, néztünk magunk elé a lefújást követően. Nem így képzeltük a meccset, nem volt semmi jele, hogy gond lehet velünk, a 19. percig vezettünk. Ekkor megtört valami. El kell ismernem, ebben az időszakban én is hibáztam. Hetest rontottam, nem jöttek be a lövéseim, a Veszprém pedig meglépett. Egyre jobban magunk alá kerültünk, az önbizalmunk is elszállt. A Veszprém könyörtelen volt, minden hibánkat gólokkal büntetett. Az igazsághoz tartozik, hogy a második félidőben nem volt esélyünk ellenük. Magunkat vertük meg, mert a csapat játszott rosszul, mindannyian, ez pedig egy ilyen rangadón nem engedhető meg. Pofon volt amit kaptunk, nem is kicsi. Egy igazi sportember ilyenkor felteszi a kezét, elismeri a hibáját. Én és a csapat most ezt teszi, mert így a sportszerű. A szurkolóinktól elnézést kérünk, a feladatunkat pedig tudjuk: javítanunk kell, győzelmekkel megörvendeztetni őket, mert fontos részei csapatunknak.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2017.10.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR