A bajnoki döntő hete (2. rész) - Szurkolói felvonulás

Vissza
A bajnoki döntő hete (2. rész) - Szurkolói felvonulás

Szombaton 13 órakor kezdődik a bajnoki döntő. Csapatunk a nagy rivális Telekom Veszprém ellen csatázik az aranyéremért. Az első meccset itthon vívjuk, a Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület ismét megszervezi a Szurkolói felvonulást.

Készül a kék tábor ezerrel, vágja a centit mindenki, szombaton megkezdődik a K&H férfi kézilabda liga döntője a MOL-PICK Szeged és a Telekom Veszprém között. Oda-visszavágós rendszerben dől el idén is a bajnoki aranyérem sorsra.

Szurkolóink számolják vissza a napokat, és immár évek óta megszokott módon közösen mennek a meccsre. A Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület idén is megszervezi a Szurkolói felvonulást.

- Immár nyolcadik alkalommal megyünk együtt a mecsre, az aranycsatára. Az országban egyedülálló módon hangolunk a két rivális összecsapására. Egészen más érzés így érkezni az újszegedi sportcsarnokba, az egész belváros velünk hangolhat, kerülhet meccslázba. 11.45-kor indulunk a Széchenyi térről, együtt átmegyünk a Belvárosi hídon, énekelünk, rigmusokat zengünk, lengetjük a zászlót. Nagyon bízunk abban, hogy ismét sokan csatlakoznak hozzánk, egyet kérünk, mindenki KÉK-ben jöjjön, legyünk egységesek - nyilatkozta Csapó Attila, az egyesület elnöke.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.05.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

2024
03/27
Szurkolói információk a Veszprém elleni BL-meccsre

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR